MEC 2010 S.C.C.L Líders en mecanitzat de precisió
 
Mec 2010 > CAT > Empresa
 
.Empresa
 
 
   
   
   
   
   
 
Origens

Mec 2010 va néixer l'1 de novembre de 2009 com a resultat d'una il.lusió: la il.lusió de 14 persones que acumulaven una llarga i sòlida experiència d'anys i de saber fer dins del sector metal.lúrgic i en concret en el sector del mecanitzat.

Després del tancament de Talleres Socar l'any 2009, empresa que s'havia convertit en una clara referència dins del sector durant més de 30 anys, un grup dels seus treballadors  van decidir donar forma a un somni.

Aquest somni consistia, des d'una nova perspectiva i projecte empresarial, en aprofitar l'experiència acumulada durant tots aquests anys oferint i millorant el bon servei del qual ,ells mateixos, havien estat partícips i directes responsables, perquè, en el fons, que són les empreses si no les persones que les formen?

Amb l'ajut d’algunes  institucions públiques i privades, a les quals des d'aquestes línies donem el nostre sincer agraïment, aquest somni va poder materialitzar-se en un temps rècord ja que, en menys de 6 mesos ,MEC 2010 ja estava operativa. Aquest saber fer, unit a un correcte control de gestió,ha donat com a resultat que, des de la seva creació, MEC 2010 s'hagi consolidat com a una de les empreses líders en el seu sector amb unes perspectives de futur molt optimistes ,malgrat el delicat moment en que es troben tots els sectors en general.

 

   
         

 

Noticias
 
 
|
|
|
© Copyright 2011 Mec 2010 |